Jakou vybrat řasenku?

Jak vybrat pro Vás nejlepší řasenku ?
 
 

Ať už chcete přidat oživení kratším řasám nebo chcete vytvořit oči inspirované celebritou, můžete úplně změnit vzhled pouhým mávnutím hůlky řasenky.
Ať už tedy vaše řasy potřebují jakoukoliv změnu, jsme tu, abychom vám pomohli najít tu nejlepší řasenku pro váš typ řas. 

Prodlužte si krátké řasy

Pokud se snažíte dodat Vašim řasám délku, aby se třepetaly, pravděpodobně budete muset investovat do prodlužující řasenky. Abyste svým řasám dodali vzpruhu, potřebujete dobrou kombinaci silného složení řasenky, která prodlouží řasy a dodá jim intenzivní barvu, která nevytváří žmolky ani neslepuje řasy a dobré techniky aplikace. Chcete extra šmrnc s krásně natočené řasy? Použijte nejdříve kleštičky na řasy. Jak je správně používat jsme psali v článku "Kleštičky na řasy, aneb jak je správně používat". Tak a teď řasy jednoduše lehkým pohybem řasenky podél linie řas směrem nahoru, nanášejte řasenku a jemně kartáčujte až ke konečkům.
Chcete délku? Vyzkoušejte naši prodlužující se řasenku Avon True SuperExtend.

 

 
 
 
 

Dodejte objem tenkým řasám

 

Pro větší a objemnější řasy je nejlepší použít řasenku se silnějším složením. Měli byste si také vybírat řasenku s hustými štětci, protože díky nim bude vrstvení na řasy ještě jednodušší. Abyste se vyhnuli slepeným řasám, nanášejte řasenku dokud je složení ještě vlhké. Chcete objem? Vyzkoušejte naši řasenku Euphoric či Euphoric Featherlight - limitovaná edice,

 
 
 
 
 
 
Pro krásné a husté řasy
 

Dodejte svým řasám efekt načechraných pírek - až dvojnásobnou délku a objem díky keratinu a ricinovému oleji ve výrazných odstínech. Intenzivní pigmentace pro okamžitou intenzivní barvu.

Kartáček ve tvaru přesýpacích hodin pokryje každou řasu intenzivní barvou.

 

 

Řasenka je dokonalá tečka krásného make-upu

 

Voděodolná řasenka, která opravdu drží

 

Hledáte řasenku, která se nehne ani po propoceném cvičení v posilovně? Pak byste rozhodně měli začít používat voděodolnou řasenku. Ptáte se, jak to funguje? Většina voděodolných řasenek obsahuje voděodolnou složku zvanou dimethicone, která uzamkne barvu vašich řas pro dlouhotrvající vzhled, který nebude stékat ani se nerozmazává. Jste připraveni to sundat? Voděodolné řasenky se přirozeně o něco hůř smývají, proto se ujistěte, že používáte jemný odličovač na olejové bázi například Avon True dvojsložkový odličovač očí. Jako řasenku s dlouhou životností vyzkoušejte naši voděodolnou řasenku SuperShock Max Volume Waterproof, Mark Big&Falsh, nebo luxusnější řadu Power Stay 24h. Nezapomeňte své řasy povzbutit podkladovou bází Lash Supreme volume primer s keratinem a ricinovým olejem, nebo Exkluzivním sérem na řasy LUXE Lash serum obohacené o zvláčňující složky, zvlhčovadla, vitaminy E, B5 a biotin, které pomáhá zlepšovat vzhled řas, zlepšuje jejich lesk a viditelnost.

 

" Přestože mají novodobé řasenky propracované složení, voděodolné verze doporučujeme používat spíše při výjimečných příležitostech. Ptáte se proč?Těžké složení odolné řasenky vysušuje řasy, čímž dochází k jejich oslabení. Pokud byste po nich sahaly častěji, doporučujeme přidat sérum nebo podkladovou bázy na řasy, které se dají použít třeba přes noc. Najdete je ve formě čirých řasenek, obohacených o účinné složky."

 

 


 
 
 
 

Řasenka co umí všechno

 

Ale co když chci dosáhnout všech těchto tří efektů, ale nemám čas/peníze na používání všech tří řasenek na každodenní nošení? Co když mám mezi probuzením dětí a odchodem z domu pouze 10 minut na přípravu? Nezoufejte i to je možné s úžasnou řasenkou Avon Lash Genius 5v1. Řasenka Lash Genius dodá objem, prodlouží, definuje a zvedne řasy a navíc je pokryje intenzivní a dlouhotrvající barvou. Navíc obsahuje také štěteček Smart Control, který řasy během okamžiku oddělí a protáhne pro jejich rozčesaný vzhled. Kombinace faktorů délky, objemu a voděodolnosti, kdo by nesnil o tom, mít takovou řasenku?! Neváhejte a řasenku Lash Genius 5v1 si pořiďte.